BEST mednarodni poletni tečaji

Izkoristi izkušnje in doživetja, ki jih Evropa nudi študentom!

Kaj je tisto, kar si študenti resnično želimo? Poleg obiskovanja predavanj in pridobivanja znanja, seveda… da, tako je! Izkušnje, doživetja, akcijo!

Mednarodno organizacijo BEST (Board of European Students of Technology) sestavljamo čisto navadni študenti, in druži nas strast do organiziranja dogodkov za študente. Zelo dobro vemo, kako študenti razmišljamo in kaj si želimo, zato se trudimo širiti BEST spirit – ustvarjati in z drugimi deliti čim več zanimivih, izobraževalnih in zabavnih dni!

Vsi študenti Mariborske Univerze se lahko od junija do septembra udeležimo kar 50 različnih izobraževalnih tečajev po vsej Evropi. Vsak tečaj je tematski, v povprečju traja 10 dni, udeležba pa je praktično brezplačna – plača se le pot do tja in nazaj, za ostalo (prenočišče, hrana, predavanja, zabava, izleti…) poskrbijo BEST organizatorji.

Prijaviš se lahko na tečaje v Turčijo, Švedsko, Portugalsko, Rusijo, Latvijo, Španijo, Poljsko, Estonijo, Belgijo, Kanarske otoke, Dansko, Grčijo in še druge države (celoten seznam najdeš tu).
Akademski del tečaja sestavljajo predavanja s področja tehnike, robotike, oblikovanja, ekonomije, marketinga, naravoslovja, astrologije in še mnogo več, kot nam dopušča domišljija. Razni strokovnjaki in profesorji z izbranega področja bodo predavali v angleščini, obiskal boš tamkajšnja podjetja, spoznal njihov način dela, se preizkusil v različnih veščinah in pridobil znanje na drugačen način.

DSC_1032

Družbeni del tečaja, ki je mogoče celo bolj pomemben od akademskega, saj spodbuja osebno rast, pa je namenjen spoznavanju drugih udeležencev tečaja iz celotne Evrope, raziskovanju različnih kultur, preizkušanju iznajdljivosti v neznanih krajih in sklepanju novih prijateljstev na najbolj nenavadnih, nepozabnih tematskih BEST zabavah!
Prijava je preprosta in od tebe ne zahteva veliko. Za nekatere tečaje potrebuješ osnovno znanje z izbranega področja, na druge pa se lahko prijavi vsak študent, napisati moraš le kratko motivacijsko pismo. Več informacij najdeš v razdelku “Prijava na tečaje“. Seznam in podrobnejše opise tečajev pa lahko najdeš na mednarodni spletni strani BESTa v angleškem jeziku.

Rok za prijavo je 22. marec do 23 ure zvečer. Po prijavi preko spletnega obrazca, nam preko elektronske pošte ( maribor@BEST.eu.org ) pošlji še skenirano ali fotografirano potrdilo o vpisu, da lahko potrdimo tvojo prijavo.
Za vsa vprašanja povezana s tečaji in prijavo smo na voljo tudi preko elektronske pošte ( maribor@BEST.eu.org ), lahko pa nas kontaktiraš tudi preko naše Facebook stran.

Social Share Counters

Comments are Closed

© 2018 BEST Maribor | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress