BEST mednarodni poletni tečaji

Popoldanske aktivnosti na BEST sezonskem tečaju, kjer se ustvarjajo nepozabna doživetja in spomini.

To poletje doživi nekaj (noro) novega!

Aktivne počitnice, potovanja in zabava

BEST-ov poletni tečaj, ki v povprečju traja 10 dni, je praktično brezplačen, za udeležbo je potrebno plačati le simbolično ceno nekaj deset evrov ter prevoz do mesta tečaja in nazaj. V zameno dobiš organizirana predavanja, delavnice, obiske podjetij, nastanitev z ostalimi udeleženci in tri tople obroke na dan. Organiziran je seveda tudi družabni del, kot so razni ogledi znamenitosti mesta, izleti po državi gostiteljici, zvečer pa nepozabne BEST-ove zabave. Torej super način za spoznavanje evropskih držav in njihovih kultur, obenem pa tudi odlična priložnost, da preživiš aktivne počitnice ter se ob tem naučiš kaj zanimivega in morda celo pridobiš kakšno kreditno točko, ki jo lahko vnovčiš na svoji fakulteti.

Popoldanske aktivnosti na BEST sezonskem tečaju, kjer se ustvarjajo nepozabna doživetja in spomini.

Tečaji po vsej Evropi

To poletje je na voljo več kot 50 različnih tečajev v praktično vseh večjih univerzitetnih mestih širom Evrope. Te zanima robotika v Istanbulu, kako začeti start-up podjetje v Madridu ali tehnologija v športu na Švedskem? Morda izdelava predmetov in igrač iz lesa v Tallinnu ali pa genetika in biotehnologija v Lisboni? Lahko se izobraziš kako deluje naše telo in kako pomagati pri nesrečah v Brnu ali pa se izučiš za mojstra v varjenju piva na Poljskem. To je le nekaj poudarkov iz seznama sicer več kot petdesetih dogodkov, ki se odvijajo to poletje.

Za vsako sliko se skriva zanimiva in zabavna zgodba.

Kako se prijaviti?

Prijava je preprosta in od tebe ne zahteva veliko. Za nekatere tečaje potrebuješ osnovno znanje iz izbranega področja, na druge pa se lahko prijavi vsak študent, napisati moraš le kratko motivacijsko pismo. Več informacij najdeš  v razdelku “Prijava na tečaje“. Seznam in podrobnejše opise tečajev pa lahko najdeš na mednarodni spletni strani BEST-a (v angleškem jaziku).  Rok za prijavo je 16. marec. Po prijavi preko spletnega obrazca nam preko elektronske pošte (maribor@BEST.eu.org) pošlji še skenirano ali fotografirano potrdilo o vpisu, da lahko potrdimo tvojo prijavo.

Za vsa vprašanja povezana s tečaji in prijavo smo na voljo tudi preko elektronske pošte (maribor@BEST.eu.org), lahko pa nas kontaktiraš tudi preko naše Facebook strani.

Se vidimo v Evropi!

Social Share Counters

Comments are Closed

© 2018 BEST Maribor | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress