BEST Z NOVIMI ČLANI

V sredo, 22.10 ob 18.00 uri je potekal sestanek za nove člane v organizaciji BEST. Zbiralno mesto je bilo pred Štukom, kjer se je zbralo veliko novih obrazov. Peljali smo jih v učilnico študentskega doma 6. in naša predstavitev BEST-a se je začela.

ISKANJE ČLANOV?

BEST je mednarodna organizacija študentov tehnologije in naravoslovja. Organizacija je prisotna v 96 mestih in več kot 33 državah po vsej Evropi. Širom Evrope deluje v organizaciji okrog 3400 članov. Tako kot drugje po Evropi tudi pri nas v Mariboru iščemo nove člane, željne novih izkušenj, novih prijateljev, poceni potovanj, norih zabav ter pridobitev novih znanj, ki jih zraven študija še kako potrebujejo. Naša lokalna BEST skupina v Mariboru šteje 20 članov in vsak nov član je več kot dobrodošel.

DSC_0035

Uvodni sestanek


SESTANEK NOVIH ČLANOV

V sredo je prišlo veliko študentov željnih informacij glede BEST-a. Trenutni člani smo jim predstavili kaj BEST sploh je, ter kaj delamo. Predstavili smo jim kaj so tečaji, oziroma izobraževanja v tujini. Predstavili smo jim naš tečaj o računalniški animaciji, ki je potekal prejšnji mesec v Mariboru, kjer smo gostili študente iz 24 držav Evrope. Naša članica je predstavila svojo izkušnjo iz poletnega tečaja v Madridu. Predstavili smo jim tudi Evropsko študentsko inženirsko tekmovanje EBEC, ki ga prirejamo vsako leto. Na ta uvodni sestanek je prišel tudi gostujoči študent iz Portugalske, ki je predstavil kako deluje njihova BEST skupina na Portugalskem. Ob koncu sestanka smo zainteresirane povabili na zabavo, ki smo jo v Tomi hiški pripravili namensko za njih. Precej študentov je bilo motiviranih za pridružitev naši ekipi, saj jim je bila predstavitev zanimiva. Pravijo, da bi tudi sami radi doživeli kaj ponujenega in se obenem naučili veliko novega.

DSC_0038

Uvodni sestanek


MOTIVACIJSKI VIKEND

Nove študente smo povabili k pridružitvi na motivacijski vikend, ki ga prirejamo naslednji mesec z namenom, da pobliže spoznajo nas in našo organizacijo. Z udeležbo bodo študentje postali naši novi člani! Ob tem jim bo dodeljen eden naš obstoječi član, ki bo novega člana čim bolje uvedel v našo organizacijo. Motivacijski vikend bo potekal v koči blizu Ptuja od 14.11. do 16.11.2014.

DSC_0050

Zabava po uvodnem sestanku


SE HOČEŠ TUDI TI PRIDRUŽIT?

BEST ti lahko zraven študija da veliko za nadaljnje življenje. Vsi hrepenimo po novih znanjih, izkušnjah, referencah, prijateljih…. to in mnogo več ti lahko BEST da. Edino kar je potrebno storiti je, da se nam pridružite in postanete del BEST zgodbe.

Tudi, če si zamudil uvodni sestanek se še vedno lahko pridružiš naši organizaciji BEST. Veselimo se novih članov. Pridružite se nam lahko vsak ponedeljek ob 19.00, saj imamo takrat redne sestanke. Dobivamo se pred PIP-om, pri Trustu od koder gremo v naše prostore. Za več informacij si ogledate tudi našo Facebook stran, ali pa nam pišete na e-mail naslov maribor@BEST.eu.org.

Social Share Counters

Comments are Closed

© 2018 BEST Maribor | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress