Dobesedno »the BEST company visit«

Izkoristi izjemno priložnost brezplačnega ogleda slovenskih podjetij!


Te zanima delo ali praksa? Pojdi na brezplačen »company visit«, ki ga organizira BEST, in ustvari stike z enemi od največjih podjetij v Sloveniji!

10731018_10204713267047479_112296298217354204_n

Iščeš delo? Iščeš prakso? Želiš videti kako delajo ena izmed največjih podjetij v Sloveniji? Če je odgovor na vsaj eno izmed teh vprašanj JA, potem se z nami podaj na nepozabno izkušnjo.

V petek 12.12.2014 študentska organizicija BEST (Board of European Students of Technology) organizira »company visit«, obisk slovenskih podjetij. Obiskali bomo največja podjetja v Sloveniji, in sicer Afrodito, Štore steel, Gorenje in Krka.

Za našo varno in udobno vožnjo bo med obiski podjetij, poskrbel Pohorje tours!

pohorjetours_logo

Na naši enodnevni pustolovščini po Sloveniji bomo izvedeli kaj obiskana podjetja počnejo, kako počnejo, kaj je njihova skrivnost za uspeh,… Poleg tega, poleg vseh pridobljenih informacijah, bodo vsi udeleženci imeli možnost pri podjetjih pustiti življenjepise in tako dobili večjo možnost nadaljnjega sodelovanja.

Kar pa je najboljše: na »izletu« se bomo zraven vsega znanja tudi neizmerno zabavali! Zabava je zagotovljena!

Tako da, če nimaš nič proti ustvarjanju stikov s slovenskimi podjetji, proti odgovorom na tvoja vprašanja o podjetjih iz prve roke, proti zabavi in proti novim prijateljstvom, se prijavi! Ne stane te nič!

Prijava je preprosta, tako, da ne odlašaj! Prijavi se še danes s klikom na povezavo! Če pa danes res nimaš časa, pa imej v mislih, da je sreda 10.12.2014 zadnji dan za to izjemno izkušnjo!

Za vsa vprašanja povezana s »company visit« in prijavo so na voljo preko elektronske pošte, lahko pa nas kontaktiraš tudi preko naše Facebook stran.

Social Share Counters

Comments are Closed

© 2018 BEST Maribor | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress