Karierna priložnost za študente – BEST Career Day

Board of European Students of Technology (BEST) vabi študente na BEST Career Day I FiBEST International, karierni sejem, kjer se bodo predstavljala podjetja in univerze z namenom razvoja kariernih priložnosti za sodelujoče študente. Dogodek se bo zgodil 19. aprila 2013 v Valladolidu v Španiji. Prijaviš se lahko tudi ti!

BEST Career Day I FiBEST International je dogodek, ki je namenjen študentom tehniških smeri iz celotne Evrope, in združuje predstavnike podjetij in najboljših evropskih univerz. Sodelujoči študentje bodo imeli priložnost govoriti s kadrovniki in sodelovati v številnih delavnicah, intervjujih in predstavitvah, kot tudi raziskovati mesto Valladolid, špansko kulturo in spoznavati študente s podobnimi cilji iz cele Evrope.

Dogodek organizira Board of European Students of Technology (BEST), študentska organizacija, katere namen je razvijanje študentov, študente pa gostuje lokalna BEST skupina Valladolid. Za prehrano in prenočitev je seveda poskrbljeno.

S prijavo, ki je možna do 7. marca 2013, bodo imeli študenti veliko priložnost za mednarodno kariero in nadaljne študije.

BEST Career Day I FiBEST International ponuja mesto 100 študentom iz  94 evropskih tehniških univerz, kjer je BEST aktiven (med njimi je tudi Univerza v Mariboru). Za sodelovanje mora biti študent registriran na BEST spletni stran (www.BEST.eu.org), ustvariti mora življenjepis (CV) z izpolnitvijo profila in odgovorom na tri vprašanja. Podjetja bodo ocenila njihove prijave in izbrala študente, ki bodo sodelovali na tem dogodku. S prijavo, ki je možna do 7. marca 2013, bodo imeli študenti veliko priložnost za mednarodno kariero in nadaljne študije.

 

BEST Career Day – priložnost za prihodnost

 

BEST Career Day I FiBEST International je del večjega mednarodnega dogodka, ki ga organizira BEST: Generalne skupščine (GA), ki se bo odvijala v Valladolidu s pričetkom 19. aprila. GA združuje predstavnike iz vseh 94 BEST lokalnih skupin iz posameznih univerz, zato bo na BEST Career Day dogodku sodelovalo skupaj 350 študentov, vključno z BEST člani.

Dogodek podpira Evropska komisija, prisotnost na njempa je že potrdilo več velikih evropskih podjetij, kot so Veolia Water, Procter&Gamble in Whirlpool, pričakovanih je še veliko več.

Si pripravljen na prihodnost?

Imaš dodatna vprašanja ali potrebuješ pomoč pri prijavi? Piši nam na maribor@BEST.eu.org 😉

 

 

Social Share Counters

Comments are Closed

© 2018 BEST Maribor | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress