Aktivnosti

Lokalne BEST skupine skozi vso leto organizirajo različne aktivnosti, kjer študentje tehniških fakultet, ki so članice BEST-a, dobijo možnost izobraževanja na različnih področjih, pridobijo ogromno prijateljev, izboljšajo svojo angleščino in se pri tem neizmerno zabavajo. Vsakega BEST tečaja se udeleži 20 do 30 študentov iz različnih držav, vsi pa imajo nekaj skupnega: želijo doživeti nekaj novega, nekaj, kar se razlikuje od študijskega vsakdana!

BEST dogodki se dogajajo vso leto. Tako ločimo sezonske dogodke kot so sezonski tečaji, BEST izobraževalne dogodke, BEST inženirska tekmovanja in različne dogodke za uživanje. Poleg tega se vsako leto pripravljamo tudi inženirska tekmovanja na različnih nivojih: lokalnem, državnem ali regijskem ter vseevropskem – Evropsko BEST Inženirsko Tekmovanje (European BEST Engineering Competition – EBEC).

 

BEST tečaji vključujejo:
– obisk podjetij, industrijskih obratov in raziskovalnih centrov
– zanimiva predavanje, ki pokrivajo vsa tehnološka področja, ekologijo, ekonomijo, zabavno znanost, marketing in menedžment

Pridobite pa si lahko tudi ECTS točke.

Udeleženci tečajev se udeležijo predavanj, ki jih predavajo univerzitetni profesorji ter strokovnjaki iz podjetij, organizacij in industrije. Na koncu tečaja študentje rešijo test, s katerim se ovrednoti njihov uspeh.

BEST izobraževalni dogodki
BEST izobraževalni dogodki so seminarji, ki trajajo okoli 6 dni. Na seminarju se zberejo evrospki študentje tehnike in profesorji z namenom, da odkrijejo in ovrednotijo nove poti za boljšo in kvalitetnejšo izobrazbo inženirjev.

BEST inženirska tekmovanja
BEST inženirska tekmovanja so dogodki, kjer skupine študentov uporabijo svoje tehniške, socialne in komunikativne vrline, da tekmujejo v različnih kategorijah: skupinsko načrtovanje, študija primera, pogajanje, debate.

BEST dogodki za uživanje (leisure events)
BEST prav tako organizira neakademske aktivnosti kot so jadralni tedni, smučarski tedni, ekstremni športi,… Ti dogodki so dražji in nimajo akademskega dela.  Samo zabava, zabava in zabava!

 

Več informacij o aktualnih dogodkih in prijavi lahko nadeš v meniju na desni strani.

 

Social Share Counters
© 2018 BEST Maribor | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress