Mednarodni jesenski tečaji

To jesen doživi nekaj norega novega

Želiš začetek jeseni preživeti v tujini, potovati po Evropi, spoznati nove prijatelje in kaj zanimivega naučiti? BEST to jesen ponuja 13 izobraževalnih tečajev in zabavnih dogodkov po vsej Evropi, na katere se lahko prijavijo tudi študenti mariborske univerze. 

Mednarodni jesenski tečaji

 

Aktivne počitnice, potovanja in zabava

BEST-ov jesenski tečaj, ki v povprečju traja 10 dni, je praktično brezplačen, za udeležbo je potrebno plačati le simbolično ceno nekaj deset evrov ter prevoz do mesta tečaja in nazaj. V zameno dobiš organizirana predavanja, delavnice, obiske podjetij, nastanitev z ostalimi udeleženci in tri  obroke na dan. Organiziran je seveda tudi družabni del, kot so razni ogledi znamenitosti mesta, izleti po državi gostiteljici,  zvečer pa nepozabne BEST-ove žurke. Torej super način za spoznavanje evropskih države in njihove kulture, obenem pa tudi odlična priložnost, da preživiš aktivne počitnice ter se ob tem naučiš kaj zanimivega ter morda celo pridobiš kakšno kreditno točko, ki jo lahko vnovčiš na svoji fakulteti.

Želiš del poletja preživeti v tujini, potovati po Evropi, spoznati nove prijatelje in kaj zanimivega naučiti? BEST to jesen ponuja 13  izobraževalnih tečajev in zabavnih dogodkov po vsej Evropi, na katere se lahko prijavijo tudi študenti mariborske univerze. 

Tečaji po vse Evropi

To jesen je na voljo 13 različnih tečajev v različnih univerzitetnih mestih širom Evrope, za tuje študente pa ga na temo genetike organiziramo tudi v Mariboru. Te zanima tehnologija pamethih mobilnih telefonov v Barceloni, forenzika v Turčiji ali tehnologija optičnih vlaken v Bruslju?  Svoje otroške fantazije lahko uresničiš na Norveškem, kjer se boš naučil, kako preživeti ledeno dobo. Ali pa v Franciji raziskuješ, kako pride vode do pipe v tvoji kopalnici.  To je le nekaj poudarkov iz seznama dogodkov, ki se v Evropi odvijajo to jesen.

 

Kako se prijaviti?

Prijava je preprosta in od tebe ne zahteva veliko. Za nekatere tečaje potrebuješ osnovno znanje iz izbranega področja, na druge pa se lahko prijavi vsak študent, napisati moraš le kratko motivacijsko pismo. Več informacij najdeš v razdelku “Za študente” na podtstrani, namenjeni sezonskim tečajem in drugim dogodkom, seznam in podrobnejše opise tečajev pa lahko najdeš tukaj.  Rok za prijavo je 12. maj.

Za vsa vprašanja povezana s tečaji in prijavo smo na voljo tudi preko elektronske pošte (maribor@BEST.eu.org), lahko pa nas kontaktiraš tudi preko naše Facebook strani.

Se vidimo v Evropi!

Social Share Counters

Comments are Closed

© 2018 BEST Maribor | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress