Na Štajersko prihajajo Ypsilon Mladi!

Za mariborske Ypsilon Mlade so prvič pripravili BREZPLAČNE delavnice Worda in Excela, ki bosta potekali v prostorih Ekonomsko-poslovne fakultete Univerze v Mariboru.

Delavnica Worda bo potekala v sredo, 12. novembra med 17. in 20. uro v predavalnici RO1, osnovni tečaj Excela pa v sredo, 26. novembra med 17. in 20. uro v predavalnici RO1 –v prostorih Ekonomsko-poslovne fakultete Univerze v Mariboru. Prijave sprejemajo tukaj (za vsako delavnico je prostih 12 mest).

Ypsilon Mladi je projekt, ki ga pri Simbiozi Genesis, socialno podjetje v sodelovanju z Microsoftom izvajajo v okviru kampanje e-Skills for Jobs, katero izvaja Evropska komisija. Tako so v letošnjem letu izvedli brezplačna izobraževanja za mlade ter srečanja s podjetniki in obiske podjetij. Snovalci projekta Ypsilon Mladi se namreč zavedajo, da mladim večkrat niso ponujene kompetence, ki jih potrebujejo za prvo zaposlitev – tako se trudijo, da z različnimi projekti povečajo zaposlitvene možnosti in omočijo poznavanje informacijsko-komunikacijske tehnologije.

Veseli so, da ih kot partner podpira tudi Študentski svet Ekonomsko-poslovne fakultete Univerze v Mariboru, kjer se zavedajo, da je zaposlovanje mladih danes precej pereča tema. Vsa dodatna znanja, ki jih študenti lahko osvojijo tekom študija, so tako izjemno pomembna pri iskanju prve zaposlitve in med temi znanji je posedovanje IKT veščin gotovo eno izmed najnujnejših za uspeh na današnjem trgu dela.

S skupnimi močmi se bodo potrudili in mladim omogočili priložnosti na trgu dela – tokrat že z novembrskimi brezplačnimi delavnicami na področju IKT in računalništva.

Maribor_november

Vse njihove preostale aktivnosti lahko spremljate na FB strani Ypsilon mladi ter na njihovi spletni strani y-mladi.si.

Social Share Counters

Comments are Closed

© 2018 BEST Maribor | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress