Odpotuj v tujino po nova znanja in doživetja!

Te zanima kako po nizki ceni odpotovat v tujino? Hočeš sklenit nova prijateljstva, se zabavat in se obenem kaj novega naučit. BEST ti ponuja prav to! Kot študent Mariborske Univerze se lahko od marca do junija udeležiš 21 izobraževalnih tečajev po vsej Evropi.


ZDRUŽITEV ZABAVE IN UČENJA

6229109466_5a5c7fbc17_o

Zabava in učenje


Mednarodna organizacija BEST (Board of European Students of Technology) ti ponuja izobraževanja v tujini. Izobraževanje traja povprečno 10 dni in je praktično skorajda brezplačen. Za udeležbo je potrebno plačati simbolno ceno ter pot do tja in nazaj. V zameno dobiš s tem hrano, prenočišče, zabave, predavanja ter izlet. Prijaviš se lahko na tečaje v Paris, Moskvo, Milan, Turin, Stuttgart…in še na mnoge druge.

Na akademskem delu tečaja lahko pridobiš znanja s področja tehnike, ekonomije, marketinga, astrologije in mnogo več. Razni strokovnjaki in profesorji z izbranega področja ti bodo predavali, obiskal boš podjetja, na koncu pa morda lahko pridobiš kakšno kreditno točko, ki jo lahko unovčiš na svoji fakulteti.

Zraven akademskega programa spada tudi družbeni del, ki je namenjen predvsem spoznavanju novih ljudi novih kultur in krajev. Seveda pa ne smemo pozabit na nepozabne zabave!

TEČAJI PO VSEJ EVROPI

Prihajajočo pomlad, torej od marca do junija imate na voljo 21 različnih tečajev po vsej Evropi.

6238133755_2fa6837cae_o

Različne teme tečajev


Tokrat ponuja Francija največ izobraževalnih tečajev, in to kar šest. V Parizu lahko spoznavate tipe obnovljive energije, ponujajo tudi tečaj o računalniških omrežjih. V Franciji še ponujajo tečaj kako prek tablice kontrolirat svojo bivanje, kako zagnat start up podjetje, vse o inovacijah ter projektnem menedžmentu in kako se producira vino. Prav tako lahko tudi v Milanu, Italiji spoznate kakšne so nove tehnologije produciranja vina, v Turinu pa spoznate kaj vse stoji za tem, ko se prireja liga prvakov. Če vas zanima astrologija se lahko prijavite kar na tri tečaje in sicer v Grčijo, Nizozemsko ter Rusijo. Če vas zanima kako ustvarit svojo aplikacijo se lahko prijavite v Litvo. Tiste, ki zanima skrivna pisava -kriptologija se lahko prijavite na tečaj v Ukrajino. Tudi Nemčija ponuja tečaje in sicer o avtomobilski industriji ter o e-avtomobilih.

Vsi ti in še več tečajev čaka, da se prijavite in obogatite svoje znanje in doživite nekaj novega.

6238293557_501effd9a2_o

Tečaj v Portu

KAKO SE PRIJAVITI?

Prijava je preprosta in od tebe ne zahteva veliko. Za nekatere tečaje potrebuješ osnovno znanje z izbranega področja, na druge pa se lahko prijavi vsak študent, napisati moraš le kratko motivacijsko pismo. Več informacij najdeš v razdelku “Prijava na tečaje“. Seznam in podrobnejše opise tečajev pa lahko najdeš na mednarodni spletni strani BESTa (v angleškem jeziku). Rok za prijavo je 30. november do 23. ure zvečer. Po prijavi preko spletnega obrazca nam preko elektronske pošte pošlji še skenirano ali fotografirano potrdilo o vpisu, da lahko potrdimo tvojo prijavo.

Za vsa vprašanja povezana s tečaji in prijavo smo na voljo tudi preko elektronske pošte, lahko pa nas kontaktiraš tudi preko naše Facebook stran.

Social Share Counters

Comments are Closed

© 2018 BEST Maribor | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress