Postani BEST, izkusi Evropo!

Board of European Students of Technology je konstantno rastoča prostovoljna neprofitna študentska organizacija. Od leta 1989 omogoča komunikacijo, povezovanje in možnost izmenjave študentov po vsej Evropi. 96 Lokalnih BEST skupin in več kot 33 držav ustvarjajo rastočo, dobro organizirano, močno, mlado in inovativno študentsko mrežo.

 

Pridruži se nam – torek, 18. marec, 17.30

 Te mika? Pridruži se nam na sestanku za nove člane, ki bo v torek, 18. marca ob 17.30. Kje? Dobimo se pred ŠTUK-om in gremo na sestanek do učilnice v študentskem domu 6, Gosposvetska cesta 89.

 

 

Možnost potovanja, izobraževanja in zabave

2600 aktivnih članov lokalnih skupin BEST širom Evrope promovira in omogoča študentom razumeti in ceniti različne kulture, pridobiti sposobnosti in znanja za delo v mednarodnem okolju, razvoj posameznikovega potenciala in osebnosti. BEST organizira razne tečaje, kulturne izmenjave, tekmovanja inženirjev, dogodke za uživanje, simpozije in še mnogo ostalih zabavnih dogodkov. Člani organizacije si pridobijo znanja s področja marketinga, vodenja projektov, zbiranja sredstev, angleškega jezika, timskega dela, odkrivajo različne kulture, pri tem spoznajo dosti novih, zanimivih ljudi in se neizmerno zabavajo.

 

 Lokalna skupina BEST Maribor del velike študentske mreže

BEST je angleška kratica za Board of European Students of Technology, a vendar BEST Maribor še zdaleč ni le za študente tehnike in naravoslovja. Organizacija je namenjena študentom vseh smeri, ki si poleg klasičnega študija želijo izkusiti še kaj več. Deluje pod okriljem študentske organizacije Univerze v Mariboru (ŠOUM). Od začetkov v letu 2000 do danes je BEST Maribor priredil veliko odmevih dogodkov, namenjenih domačim in tujim študentom. Vsako leto v Mariboru organizira tečaj, na katerem študenti iz cele Evrope pridobijo teoretična in praktična znanja iz določenega področja (npr. astronomija, fotografija, pridelava vina, …), pri tem se seveda tudi zabavajo in spoznavajo našo kulturo. Slovenskim študentov ponuja BEST možnost udeležbe drugih tečajev in izobraževanj širom Evrope, vsako leto pa organizira tudi evropsko inženirsko tekmovanje EBEC, kjer lahko na zabaven način preizkusiš svojo kreativnost in iznajdljivost.

 

Kaj imaš od tega?

Celoten BEST vodijo študenti, kar daje članom edinstveno priložnost, da si pridobijo izkušnje v vodenju, organizaciji dogodkov, timskemu delu in mednarodnemu sodelovanju. Sami skrbijo za promocijo, marketing, zbiranje sredstev, HR ter vse ostalo, kar organizacija potrebuje za delovanje, hkrati pa poskrbi tudi za primerno izobraževanje članov na potrebnih področjih. Takšni treningi ponavadi potekajo v tujini, potovanja po Evropi pa omogočajo tudi kulturne izmenjave, razna srečanja, tečaji, mednarodni dogodki … In cena? Lokalne BEST skupine poskrbijo za brezplačno nastanitev, program in prehrano udeležencev, tako da so potovanja praktično brezplačna.

 

 Pridruži se nam!

Te mika? Pridruži se nam na sestanku za nove člane, ki bo v torek, 18. marca ob 17.30. Kje? Dobimo se pred ŠTUK-om in gremo na sestanek do učilnice v študentskem domu 6, Gosposvetska cesta 89.


Oglejte si BEST na večjem zemljevidu.

Odgovore na morebitna vprašanja in vse aktualne informacije lahko dobiš tudi na strani Facebook dogodka Join Us – BEST!

Se vidimo v Evropi!

 

Social Share Counters

Comments are Closed

© 2018 BEST Maribor | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress