Pridruži se BEST ekipi!

Mednarodna organizacija BEST Maribor išče nove člane. Pridruži se nam!

Želiš potovati po svetu in spoznavati nove ljudi, ter se ob tem naučiti veliko novega? Se želiš ob tem zelo zabavati? Želiš razvijati svoje sposobnosti in dobiti priložnost za delo? Si želiš postati del BEST družine?

Če si na vsa vprašanja odgovoril z DA, se nam pridruži 08.04. ob 18.00 pred Štukom, od koder se bomo skupaj odpravili na sestanek za nove člane!

15693875269_3efcce0084_z

Kdo smo ter kaj počnemo?

BEST (Board of European students of tehnology) je mednarodna organizacija študentov tehnologije in naravoslovja. Organizacija je prisotna v 96 mestih in več kot 33 državah po vsej Evropi. Širom Evrope deluje v organizaciji okrog 3400 članov. Tako kot drugje po Evropi tudi pri nas v Mariboru iščemo nove člane, željne novih izkušenj, novih prijateljev, poceni potovanj, norih zabav ter pridobitev novih znanj, ki jih zraven študija še kako potrebujejo. Naša lokalna BEST skupina v Mariboru šteje 20 članov in vsak nov član je več kot dobrodošel. Vsako leto prirejamo vrsto različnih dogodkov. Prirejamo motivacijske vikende ob katerih spoznavamo delovanje BEST-a in se hkrati zabavamo, prirejamo razne izobraževalne tečaje, na katerih študentje iz celotne Evrope pridobijo praktična in teoretična znanja iz raznih področij (npr. genetiki, astrologiji, fotografiji, pridelava vina, 3D animacije…).Prirejamo tudi inženirska tekmovanja EBEC, kjer udeleženci tekmujejo med sabo v reševanju realnega problema ali v izdelovanju najbolj inovativnega izdelka. Zmagovalci zraven privlačnih nagrad pridobijo vstopnico za regijsko tekmovanje, če pa se še tam dobro odrežejo pa potujejo vse do finala, ki pa je vsako leto v drugem evropskem mestu.

15854109436_ec397606e7_z

Kaj pridobim s članstvom?

Pridružitev BEST-u ti prinese veliko novih prijateljstev, pridobiš znanje o vodenju, kako realizirat projekte, kako delovat v timu. Ker sami poskrbimo za promocijo, marketing, zbiranje sredstev za svoje delovanje, se tako tudi naučimo kako, ter na kakšen način se to dela. Če bi radi pridobili izkušnje ter reference se vam tu ponuja edinstvena priložnost. Bi radi za kakšen dogodek dizajnirali majice ali reklame, imate ideje za inovativno promocijo, bi radi ustvarjali spletne strani za naše dogodke, bi radi, da tekmovalci inženirskega tekmovanja izdelujejo nalogo, ki je bila vaša ideja, ste dober govorec in bi radi vodili program na dogodkih, bi radi pridobivali sredstva in se dogovarjali s podjetji,imate ideje za nove dogodke, ste vešči v pisanju in bi radi pisali članke? Vse to in še več lahko počnete kot član naše organizacije, in ker smo mednarodni lahko vse to počnete pri nas v Mariboru ali pa v tujini. Zraven lahko greste tudi v tujino na določene treninge, saj poskrbimo za primerno izobraževanje naših članov. Pri BEST-u delamo, a se hkrati še bolj zabavamo!V tujino se lahko odpravite tudi na kulturno izmenjavo na srečanje članov ter na razne druge zabavne dogodke. Ampak ne skrbite za prenočišče, hrano, aktivnosti, zabave,… Za vse to bodo poskrbeli člani BEST-a v tujini.

DSC_0373

S članstvom postaneš del velike organizacije, ki je sestavljena iz raznih dogodkov, novih znanj, izkušenj, nepozabnih zabav…in vse to povezano s prijateljstvom.

Če želiš postati del naše organizacije, se nam pridruži to sredo, 8 aprila ob 18.00 pred Štukom,od koder se bomo odpravili skupaj na sestanek pa brez skrbi, bomo zelo opazni, da nas boste takoj našli.

Za več informacij si lahko ogledate našo spletno stran best-maribor.org ali Facebook stran facebook.com/BESTmaribor, če pa se ne morete udeležiti uvodnega sestanka, pa bi radi vseeno postali član, ali pa imate kakšna vprašanja pa nam lahko pišete na e-mail naslov maribor@BEST.eu.org

Social Share Counters

Comments are Closed

© 2018 BEST Maribor | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress