SEFI Annual Conference 2013

Oblikuj prihodnost študentskega izobraževanja v Evropi! Prijavi se na SEFI Anual Conference 2013 in aktivno sodeluj v procesu priprave inženirskih izobraževalnih programov.

  • Kaj? Priložnost za prispevek k izboljšanju izobraževalnih programov na podlagi tvojih izkušenj, mreženje s profesorji in strokovnjaki iz vse Evrope in ustvarjanje mednarodnih poznanstev. Polek tega pa še spoznavanje mesta Leuven in dragocena izkušnja za tvojo prihodnost.
  • Kje? Leuven, Belgija. 16. – 20. September 2013.
  • Cena? 50 € (kriješ le stroške prenočišča).
SEFI Annual Conference'13 Leuven: Engineering Education Fast Forward 1973 > 2013 >>

SEFI Annual Conference’13 Leuven: Engineering Education Fast Forward 1973 > 2013 >>

SEFI, ena izmed največjih organizacij v Evropi, ki se ukvarja z izzivi izobraževanja inženirjev, letos praznuje 40 let delovanja.

Na konferenci, imenovani SEFI Annual Conference’13 Leuven: Engineering Education Fast Forward 1973 > 2013 >>, se bodo srečali študentje, profesorji in strokovnjaki iz vse Evrope in poizkušali podati konkretne predloge za izboljšanje izobraževalnega procesa na področju znanosti, naravoslovja in tehnilogije.

BEST ti ponuja priložnost, da se s svojim pogledom pridružiš več kot 200 vodilnim strokovnjakom v razpravi o trendih in težavah izobraževalnega sistema.

Sodelujoči študenti bodo lahko aktivno prisostvovali na celotnem dogajanu na konferenci – od plenarih predavanj in predstavitev do sodelovanja v pogovornih skupinah, delavnicah in izobraževalnih tečajih.

Več o programu in vsebini konference lahko prebereš na njihovi spletni strani.

Prijava: http://www.best.eu.org/student/courses/localEventView.jsp?event=ghkfrk2

Rok za prijavo je 1. julij 2013.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pomembno: BEST želi aktivno prispevati k razvoju in kakovosti izobraževanja v Evropi, zato že nekaj časa dobro sodeluje z organizacijo SEFI. Študenti, ki se na konferenco odpravijo preko BEST-a, so oproščeni plačila kotizacije in deležni številnih drugih ugodnosti. Le prijava preko BEST-ove strani (povezava zgoraj) zagotavlja udeležbo po tako nizki ceni. 😉

 

Social Share Counters

Comments are Closed

© 2018 BEST Maribor | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress