Graphic Design Camp 2012

Kje se lahko naučim kaj več o oblikovanju?

Prav to vprašanje si je postavilo 16 študentov iz celotne Evrope in se prijavilo na tedenski tečaj grafičnega oblikovanja v Mariboru, ki ga je organizirala mednarodna študentska organizacija BEST.

Mednarodna organizacija BEST (Board of European Students of Technology), ki pri nas deluje pod okriljem ŠOUM-a, je znana predvsem po organiziranju sezonskih tečajev in inženirskih tekmovanj. To leto prvič pa je bil organiziran tudi tečaj grafičnega oblikovanja ali krajše GDC (Graphic Design Camp).

 

Foto: BEST

GDC je potekal v centru Maribora med 4. in 12. majem. V tem času so udeleženci spoznali osnovne in napredne tehnike grafičnega oblikovanja oblikovanja in celostnega pristopa k komuniciranju vrednot oranizacije, ki seveda zajema tudi vizulano komunikacijo. Spoznali tudi tehnično plat ter računalniške programe kot so Adobe Photoshop, Adobe Illustrator ter Adobe InDesign, nekaj časa pa posvetili tudi teambuildingu in “soft skills” treningom. Tečaj je vodilo 6 izobraženih trenerjev, sicer pravtako študentov iz različnih delov Evrope, vse skupaj pa je povezala skupina BEST Maribor, ki je tudi poskrbela za nastanitev in prijetno počutje udeležencev, spoznavanje Maribora, mednarodni večer ter zanimive zabavne aktivnosti.

Social Share Counters

Comments are Closed

© 2018 BEST Maribor | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress