BEST mednarodni poletni tečaji

To poletje doživi nekaj (norega) novega

Želiš del poletja preživeti v tujini, potovati po Evropi, spoznati nove prijatelje in kaj zanimivega naučiti? BEST to poletje ponuja več kot 50 izobraževalnih tečajev in zabavnih dogodkov po vsej Evropi, na katere se lahko prijavijo tudi študenti mariborske univerze. 

Aktivne počitnice, potovanja in zabava

BEST-ov poletni tečaj, ki v povprečju traja 10 dni, je praktično brezplačen, za udeležbo je potrebno plačati le simbolično ceno nekaj deset evrov ter prevoz do mesta tečaja in nazaj. V zameno dobiš organizirana predavanja, delavnice, obiske podjetij, nastanitev z ostalimi udeleženci in tri tople obroke na dan. Organiziran je seveda tudi družabni del, kot so razni ogledi znamenitosti mesta, izleti po državi gostiteljici,  zvečer pa nepozabne BEST-ove žurke. Torej super način za spoznavanje evropskih države in njihove kulture, obenem pa tudi odlična priložnost, da preživiš aktivne počitnice ter se ob tem naučiš kaj zanimivega ter morda celo pridobiš kakšno kreditno točko, ki jo lahko vnovčiš na svoji fakulteti.

Želiš del poletja preživeti v tujini, potovati po Evropi, spoznati nove prijatelje in kaj zanimivega naučiti? BEST to poletje ponuja več kot 50 izobraževalnih tečajev in zabavnih dogodkov po vsej Evropi, na katere se lahko prijavijo tudi študenti mariborske univerze. 

Tečaji po vsej Evropi

To poletje je na voljo več kot 50 različnih tečajev v praktično vseh večjih univerzitetnih mestih širom Evrope. Te zanima arhitektura v Istanbulu, ekonomija in marketing v Romuniji ali varstvo okolja v belgijskem Gentu? Morda kemija v Tallinu ali pa grafično oblikovanje na Poljskem? Svoje otroške fantazije lahko uresničiš na tečaju LEGO robotike na Danskem ali pa na Portugalskem rešuješ prihodnost z inovacijami v zračnem transportu. Morda tehnologija v športu na Švedskem? To je le nekaj poudarkov iz seznama sicer več kot petdesetih dogodkov, ki se odvijajo to poletje.

BEST Poletni tečaji 2013

 

Kako se prijaviti?

Prijava je preprosta in od tebe ne zahteva veliko. Za nekatere tečaje potrebuješ osnovno znanje iz izbranega področja, na druge pa se lahko prijavi vsak študent, napisati moraš le kratko motivacijsko pismo. Več informacij najdeš v razdelku “Za študente” na podtstrani, namenjeni sezonskim tečajem in drugim dogodkom, seznam in podrobnejše opise tečajev pa lahko najdeš tukaj.  Rok za prijavo je 17. marec.

Za vsa vprašanja povezana s tečaji in prijavo smo na voljo tudi preko elektronske pošte (maribor@BEST.eu.org), lahko pa nas kontaktiraš tudi preko naše Facebook strani.

Se vidimo v Evropi!

 

Social Share Counters

Comments are Closed

© 2018 BEST Maribor | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress