LETS HACK A TON

Imaš veselje do programiranja? Si poln IT znanja, ki ga želiš pokazati in dokazati? Je programiranje tvoja spretnost?

O hackathonu

Za vse študente Univerze v Mariboru, željne programiranja in lačne novih izzivov, ki želijo pokazati svojo »IT žilico«, BEST Maribor organizira spletno programersko tekmovanje HACKATHON.

KDAJ?

26. in 27. februar 2021.

KJE?

Zaradi epidemije COVID-19, letošnje tekmovanje bo izvedeno online, in sicer v okolju MS Teams

KDO?

Za vse tehnološke navdušence, ki so študenti Univerze v Mariboru

Vabljeni vsi, ki želite graditi pot do svoje IT prihodnosti in tudi vsi, ki vam je v času pandemije izjemno dolgčas in iščete novo znanje na področju računalništva in informatike ter nove izzive na področju programiranja v »športnem, maratonskem« duhu! Študentje se lahko s tekmovanjem izzovejo v timskem delu ter nadgradijo svojo kreativnost in sposobnost reševanja problemov. Z udeležbo je študentom omogočen tudi stik s podjetjem, pridobitev povratnih informacij o njihovem izdelku in dragocenih referenc.

Potekalo bo v petek in soboto, 26. in 27. februarja 2021. Prijave so brezplačne. Tekmovanje bo skupinsko, eno ekipo lahko sestavljajo najmanj 3 in največ 4 člani. Dodatne podrobnosti in navodila o tekmovanju in izvedbi bodo prijavljeni prejeli po e-pošti.

Nagrade

  • 1. nagrada

    500€ za ekipo in BEST jopica za vsakega člana zmagovalne ekipe

 

Prijave

Prijave so odprte do 19:00 25.02.2021

Glavni sponzor

Skupina KRKA, d.d., Novo Mesto se uvršča med vodilne svetovne proizvajalce generičnih zdravil. V skoraj 70 letih smo zrasli v skupino, ki jo poleg matične družbe v Sloveniji sestavljajo odvisne družbe in predstavništva v več kot 40 državah.

Več kot 12.700 zaposlenih vsak dan skrbi za kakovost, inovativnost in razvoj farmacevtskih izdelkov. Z našimi zdravili vsak dan pomagamo zdraviti najpogostejše bolezni sodobnega časa več kot 50 milijonom ljudem v več kot 70 državah.

Organizator

Maja Kitek

Glavni organizator

O nas

BEST (Board of European Students of Technology) je neprofitna, nepolitična in nevladna organizacija za študente, predvsem tehniških, tehnoloških in naravoslovnih smeri. Od leta 1989 omogoča komunikacijo sodelovanje in izmenjavo študentov po vsej Evropi in je kot taka, druga največja študentska organizacija v Evropi.

  • 91 društev
  • 33 evropske države
  • 90 letnih tečajev
  • 100 inženirskih tekmovanj letno
  • 3300 članov
  • 1 300 000 tehniških študentov po Evropi

BEST Maribor je lokalna BEST skupina, ki je nastala leta 2003 in vključuje okoli 20 članov iz 7 fakultet Univerze v Mariboru. Delujemo kot organizacijska enota Študentske organizacije Univerze v Mariboru (ŠOUM). Naši člani delujejo v lokalnem in mednarodnem okolju. V času našega obstoja pa smo zgradili eno izmed najbolj prepoznavnih in aktivnih študentskih organizacij Univerze v Mariboru.

Kontakt

Naslov:

Gosposvetska cesta 83, 2000 Maribor, Slovenija

Telefon:

(02) 228 56 25

Obdelava...
Prišlo je do napake
Vaše sporočilo je uspešno poslano. Hvala!