Postani BEST

Želiš potovati po Evropi, dobiti nove prijatelje in se zabavati? Imeti poznanstva v vsakem večjem evropskem mestu? Organizirati dogodke? Pridobiti znanje in delovne izkušnje za prihodost? Te zanimajo področja,  kot so marketing, odnosi z javnostmi, zbiranje sredstev, informacijske tehnologije, delo z ljudmi, vodenje, pridobivanje komunikacijskih, predstavitvenih in organizacijskih sposobnosti … V BEST-u lahko spoznaš vse to. In še mnogo več.

Dvakrat letno prirejamo sestanek za nove člane, kjer podrobneje predstavimo našo organizacijo, področja delovaja ter priložnosti, ki jih ponujamo. Nanj so vabljeni vsi študenti Univerze v Mariboru, ki jih zanima BEST ali pa si o nas preprosto želijo izvedeti več.

V letošnjem letu smo že priredili dva sestanka za nove člane (oktobra in marca). Nasledji uvodni sestanek planiramo jeseni. Te BEST zanima in bi se rad pridružil že pred tem? Piši nam na maribor@BEST.eu.org

Članstvo v organizaciji BEST je prostovoljno in brezplačno, tako v Mariboru kot v vseh ostalih lokalnih BEST skupinah širom Evrope. BEST na vseh nivojih organizacije v celoti vodijo študenti sami. Članom polek tečajev, kulturnih izmenjav in zabavnih dogodkov nudimo tudi zelo kvalitetno izobraževanje o različnih temah, od t.i. soft skills do specializirahih področij, kot so marketing ali pridobivanje sredstev. Za treninge in kvaliteto izobraževanj skrbi visko izurjena mednarodna ekipa BEST trenerjev.

Kaj boš v BEST-u počel, je v veliki meri odvisno od tebe. Garantiramo pa lahko, da boš doživel nepozabne stvari in da ti ne bo nikdar žal, da si se nam pridružil 😉

Social Share Counters
© 2018 BEST Maribor | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress