Si študent, željan novega znanja in izkušenj?
Rad potuješ poceni in spoznavaš nove kulture?
Želiš študentska leta kar se da dobro izkoristiti?
Želiš pridobiti znanje in delovne izkušnje za prihodnost?
Želiš organizirati dogodke?
Želiš nekaj več?


V BEST-u lahko spoznaš vse to in še mnogo več!

Kako postaneš del nas

Dvakrat letno prirejamo uvodni sestanek za nove člane, kjer podrobneje predstavimo našo organizacijo, področja delovanja ter priložnosti, ki jih ponujamo. Vabljeni ste vsi študenti Univerze v Mariboru, ki vas zanima BEST ali pa si o nas preprosto želite izvedeti več.

Uvodna sestanka sta običajno v mesecih oktobru in aprilu. Obišči našo Facebook stran, da izveš, kdaj prirejamo naslednji uvodni sestanek! Če pa želiš več o nas izvedeti prav zdaj, pa nam piši na: maribor@BEST.eu.org!

Članstvo v organizaciji BEST je prostovoljno in brezplačno, tako v Mariboru kot v vseh ostalih lokalnih BEST skupinah po vsej Evropi. V BEST-u vse nivoje organizacije v celoti vodijo študenti sami. Članom poleg tečajev, kulturnih izmenjav in zabavnih dogodkov nudimo tudi zelo kvalitetno izobraževanje o različnih temah, od t.i. soft skills-ov do specifičnih področij, kot so: marketing, odnosi z javnostmi, pridobivanje sredstev, informacijske tehnologije. Člani se urijo v vodenju, komunikacijskih in organizacijskih sposobnostih ter pridobivajo izkušnje z javnim nastopanjem.

Za izobraževanja, treninge in kvaliteto izobraževanj skrbi visoko izurjena mednarodna ekipa BEST trenerjev.

Kaj boš v BEST-u počel/-a, je v veliki meri odvisno od tebe. Garantiramo pa lahko, da boš doživel/-a nepozabne stvari in da ti ne bo nikdar žal, da si se nam pridružil/-a!