Si naveličan ponavljajočega se vsakdana? Želiš enkratno študentsko izkušnjo? Želiš spletno druženje  s prijatelji in se ob tem še nekaj novega naučiti? BEST Maribor ti predstavlja rešitev – EBEC Maribor 2021. 

Inženirsko tekmovanje EBEC običajno poteka v dveh kategorijah, vendar letos kategorija skupinsko načrtovanje (angl. Team Design) do nadaljnjega odpade, zaradi veljavnih ukrepov za zajezitev epidemije COVID-19. Tekmovanje bo potekalo le v kategoriji skupinsko načrtovanje (angl. Case Study), kjer smo v sodelovanju s podjetjem KOVIS, d. o. o., zate in za tvojo ekipo pripravili zanimivo nalogo. Izkoristi priložnost tekmovanja iz udobja lastnega doma in nam dokaži svojo kreativnost, inovativnost in logično razmišljanje! Zmagovalce čakajo lepe nagrade in napredovanje na regijsko tekmovanje, kjer se bodo potegovali za mesto na velikem finalu, kamor se uvrsti le 10 najboljših ekip iz celotne Evrope. 

Zberi ekipo prijateljev, sošolcev in znancev ter skupaj postanite del največjega inženirskega tekmovanja za študente v Evropi! Pohiti in ne zamudi priložnosti za predstavitev svojih sposobnosti in pridobitev referenc, ki ti bodo kasneje pomagale na karierni poti. Prijaviš se lahko do srede, 7. aprila, na naslednji povezavi, kjer lahko izveš tudi več o samem tekmovanju: https://best-maribor.org/ebec2021/home